Керівництво України має намір зустрітися з російськими візаві

Керівництво України має намір зустрітися з російськими візаві
Reuters

"Я впевнений в тому, що такі країни, як Росія та Україна, просто зобов'язані на регулярній основі забезпечувати контакти на найвищому рівні" - - сказав Грищенко в ефірі радіостанції Эхо Москвы.

"З нашого боку це пропозиція, вона по суті відкрита, ми хотіли б провести таку зустріч на території України, готові до проведення такої зустрічі тут, у Росії", - заявив Грищенко.

"Думаю, що оперативно можна було б зробити зустріч двох президентів чи двох прем'єрів", - додав він.

Він зазначив, що в російсько-українських відносинах виникла велика кількість важливих тем.

"Тому зараз було б дуже складно пояснити, чому не можна було б приділити кілька годин для того, щоб розібратися в глибині проблеми і вирішити її так, щоб не повертатися до неї в майбутньому", - сказав Грищенко.

У свою чергу помічник президента Росії Сергій Приходько заявив, що Кремлю не відомо про плани Президента України Віктора Ющенка відвідати Москву, а підміняти вирішення найважливіших питань візитами недоцільно.

"Як, мабуть, відомо українським колегам, поїздка прем'єра України до Москви планувалася 31 грудня, але була скасована українською стороною. Про плани Президента України відвідати Москву в найближчій період нам нічого не відомо", - сказав Приходько.

Нагадаємо, 31 грудня прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко скасувала візит до Москви для проведення переговорів з питань поставок газу в Україну в 2009 році.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK