У Криму автобус із 20 людьми впав зі схилу і "ліг на дах"

У Криму автобус із 20 людьми впав зі схилу і "ліг на дах"
autosite.com.ua

Як повідомило МНС, в автобусі знаходилося 18 пасажирів і 2 водії. У результаті дорожньо-транспортної пригоди травмовано 8 осіб: п'ятеро українців, двоє громадян Росії і один громадянин Узбекистану.

У Головному управлінні МНС у Криму зазначили, що інформація про ДТП надійшла до рятувальників сьогодні о 04:12. Рейсовий автобус Mitsubishi, який належить фірмі ТОВ Південь-Транс, виконував рейс за маршрутом Краснодар-Севастополь.

"На узвозі, не доїжджаючи кількасот метрів до повороту на місто Білогірськ, автобус, за словами водія, раптово втратив управління, врізався в залізобетонну огорожу, після чого перекинувся і впав із шестиметрового схилу. Машина лягла на дах", - йдеться в повідомленні кримського главку МНС.

Ще до прибуття першої бригади швидкої практично всі люди, допомагаючи один одному, вибралися з автобуса. Для надання допомоги на місце ДТП прибули підрозділи МНС, медики та працівники Державтоінспекції.

Рятувальники витягли з автобуса одного найбільш травмованого пасажира, а також допомагали діставати з салону і багажного відсіку речі пасажирів.

За словами заступника міністра охорони здоров'я Криму Олега Стеблія, четверо пасажирів отримали травми середнього ступеня важкості, ще четверо - легкі поранення. Вік постраждалих від 37-ми до 66 років. Зараз усі травмовані знаходяться в Білогірській райлікарні.

На місці події працюють співробітники кримської ДАІ. Обставини аварії встановлюються.

Нагадаємо, тиждень тому в Донецьку перекинувся пасажирський автобус, в результаті чого також постраждали вісім осіб. А в кінці грудня на трасі Харків-Ростов Донецької області перекинувся автобус, в якому перебувало 50 осіб, з яких 48 дітей. Тоді постраждало семеро осіб.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK