Черновецький склав графік прийомів громадян

Черновецький склав графік прийомів громадян
Фото Миколи Лазаренка

Згідно із графіком, Черновецький вестиме прийоми кожного третього вівторка місяця із 17:00 до 19:00.

Секретар Київради Олесь Довгий має намір зустрічатися з мешканцями столиці кожен другий четвер із 11:00 до 12:00.

Водночас, перший заступник голови КМДА Анатолій Голубченко прийматиме громадян двічі на місяць - у перший вівторок місяця із 12:00 до 14:00 і третій вівторок із 12:00 до 13:00. До нього можна буде звертатися стосовно питань, пов'язаних із житлово-комунальним господарством; надзвичайними ситуаціями; паливом, енергетикою та енергозбереженням.

Ще один перший заступник Черновецького Денис Бас прийматиме мешканців столиці у 2-й та 4-й четвер місяця із 10:00 до 11:00. Питання, якими він опікується, стосуються: економіки та інвестицій; бюджету; взаємодії із засобами масової інформації; зв'язку та інформатизації; містобудування та архітектури, регулювання містобудівної діяльності; охорони навколишнього природного середовища; надання ритуальних послуг; транспорту; реклами.

Для першого заступника мера Ірени Кільчицької прийомними днями визначено кожен третій вівторок місяця із 15:00 до 16:00. Вона проконсультує киян стосовно питань охорони здоров'я та медичного забезпечення; соціального захисту населення; роботи ветеранських та жіночих організацій; праці та зайнятості.

Крім того, кожного 4-го вівторка вона прийматиме киян, водночас, стосовно питань, пов'язаних із наданням соціального житла; комунальною власністю і побутовим та торговим обслуговуванням.

Крім того, перший заступник голови Київміськадміністрації Євген Червоненко зустрічатиметься з киянами на особистих прийомах у 4-й вівторок місяця із 11:00 до 13:00.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK