Два банки в Запоріжжі зазнали нападу невідомих

Два банки в Запоріжжі зазнали нападу невідомих
newsru.ua

Про це сьогодні повідомило керівництво Головного управління МВС України в Запорізькій області.

"Невідомий із закритим чимось чорним обличчям увірвався до відділення Укрсоцбанку, що розташовано в переробленій під офіс квартирі будинку по вул. Рубана, і вимагав віддати готівку, яка була в касі, але нічого не отримав, і сховався ", - повідомили в Запорізькому главку міліції.

Як зазначили правоохоронці, все сталося настільки швидко, що присутні в момент спроби нападу в банку не змогли визначити однозначно, чи був злочинець озброєний і що конкретно (маска або щось інше) приховувало його обличчя.

Цей напад на банк став другим в Запоріжжі за минулу добу. За кілька годин до події в Укрсоцбанку невідомий в масці із предметом, схожим на пістолет, увірвався у відділення Приватбанку, що розташовано в Ленінському районі Запоріжжя.

Злочинець заволодів майже 200 тисячами гривень, 250 доларами і 50 євро і зник із місця пригоди.

За цим фактом порушено кримінальну справу за ст. 187 Кримінального кодексу України - розбійний напад.

Нагадаємо, в грудні минулого року двоє озброєних людей пограбували одне із сімферопольських відділень Ощадбанку, а в Донецьку невідомий пограбував відділення Правексбанку.

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко 19 грудня закликав банкірів і бізнесменів встановлювати на входах в заклади та житлові будинки камери відеоспостереження, щоб звести до мінімуму правопорушення в умовах кризи.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK