Дубина на зустрічі з Ющенком заявив про збільшення видобутку газу

Дубина на зустрічі з Ющенком заявив про збільшення видобутку газу
president.gov.ua

Про це сьогодні Президенту України Віктору Ющенку повідомив голова правління НАК Нафтогаз Україна Олег Дубина.

Під час зустрічі глава Нафтогазу особливо наголосив, що фактично мова йде про те, що з початку місяця власний видобуток значно збільшився і складає замість запланованих 586 млн. кубометрів 860 млн. кубометрів.

Інформуючи Президента про ситуацію, яка склалася з газозабезпеченням України на поточний момент, Дубина запевнив, що на сьогоднішній день проблем із забезпеченням населення і підприємств газом в Україні немає - загалом країна споживає 253 млн. кубометрів газу в добу.

Як повідомлялося, сьогодні Газпром в четвертий раз подав заявку на адресу Нафтогазу на здійснення транзиту природного газу через газовимірювальні станції Суджа. Нагадаємо, Нафтогаз просив Газпром почати поставки газу не через ГВС Суджа, а через ГВС Валуйки і Писарівка, але Газпром відмовив у цьому проханні.

Між тим, джерела ЗМІ в МЗС України повідомили, що сьогодні в Києві пройде саміт з врегулювання газового конфлікту між Україною і Росією. Президент України Віктор Ющенко очікує прибуття п'яти лідерів країн Східної Європи, у тому числі президентів Польщі Леха Качинського та Литви Валдаса Адамкуса.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK