МВС: Флетчер обманув українських громадян на півмільярда гривень

МВС: Флетчер обманув українських громадян на півмільярда гривень

За даними працівників правоохоронних органів, згідно з обліковими документами, вилучені в ході обшуку офісних приміщень товариства з обмеженою відповідальністю Глобальна система тренінгів, засновником і керівником якого є Флетчер, потерпілими в результаті протиправної діяльності цієї структури є 1 тис. 783 людини.

Як повідомляється, поки в Головне слідче управління МВС України надійшло 84 заяви громадян про притягнення Флетчера до кримінальної відповідальності. Як наслідок 18 людей визнано потерпілими та допитано.

Крім того, заяви про вчинення злочинів Флетчера надійшли з Вінницької, Донецької, Житомирської, Київської, Львівської, Одеської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської областей і Севастополя.

Найбільша кількість відповідних заяв надійшли з Києва. Зокрема, в ГСУ МВС України звернулися 37 жителів столиці з заявами про притягнення до кримінальної відповідальності Флетчера.

Досудове слідство у цій справі триває. У той же час МВС України закликає громадян, які постраждали від шахрайської діяльності Флетчера, не зволікати з поданням відповідних заяв.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK