Центр Львова заблокувало більше сотні фур

Центр Львова заблокувало більше сотні фур
gazeta.lviv.ua
Вранці 70 вантажівок - учасників акції протесту курсували по колу об'їзною дорогою траси Київ-Чоп біля Львова. Вони не перекривали рух транспорту та озвучували свої вимоги.

Починаючи із 13:00, двадцятитонові фури почали з'їжджатися на вулицю Богдана Хмельницького у Львові, де на той час уже зібралося більше сотні вантажних фур приватних перевізників. До них продовжують приєднуватися перевізники із районів області.

"Перевізники протестують проти бездіяльності держави стосовно підтримки перевізників, адже люди взяли багато кредитів під заставу машин, землі, нерухомості. Банки, всупереч законодавству, піднімають процентні ставки, не дають відстрочки з виплат кредиту, є проблеми із візами. Через коливання курсу долара рентабельність автоперевізників дорівнює нулю ", - заявив голова Асоціації вантажоперевізників Львівській області Сергій Чепурний.

За його словами, "ми вимагаємо, щоб держава негайно втрутилася у ситуацію. Ще 12 грудня минулого року свої вимоги ми направили Президенту України, Кабінету Міністрів України, Міністерству закордонних справ, голові Нацбанку, а також головам Львівської ОДА та міської ради Львова. Жодної реакції!".

За словами Чепурнова, учасники акції протесту не мають наміру перекривати рух автотранспорту, але "поки що не бачать жодної реакції з боку обласної та міської влади Львова на масову акцію перевізників, яка із об'їзної дороги перемістилася до Львова".

Учасники акції кажуть, що готові вдатися до безстрокової акції протесту, якщо влада не прислухається до їхніх вимог.

Сьогоднішній попереджувальний страйк перевізників у Львові триватиме до 17:00.
Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK