Суддя Зварич отримав від Ющенка привітальну листівку

Суддя Зварич отримав від Ющенка привітальну листівку
podrobnosti.ua

Листівку надіслали з нагоди Нового року, пише у четвер львівська газета Високий замок, якій про це розповіли очевидці отримання листівки.

"Шановний Ігорю Степановичу, - йдеться в посланні. - Щиро вітаю з Новим 2009 роком і Різдвом Христовим! Нехай прийдешній рік буде багатий на щастя, радість і добро, нехай усюди володарює кохання, згода і милосердя. Бажаю Вам і Вашим близьким міцного здоров’я, благополуччя, успіхів у житті, нових звершень заради процвітання рідної України. З повагою - Президент України Віктор Ющенко".

Як розповіли очевидці, коли у канцелярії Львівського апеляційного адміністративного суду отримали конверт із цією листівкою, то "трохи втратили дар мови".

Газета зазначає, що Президент, який різко висловлювався про суддю-хабарника і навіть відзначив орденами тих, хто його взяв "на гачок", не міг надіслати Зваричу святкові привітання, а відтак, "ініціативу проявили" працівники його секретаріату, тоді як після гучного скандалу повинні були негайно викреслити його прізвище зі списку людей, достойних уваги Президент.

Видання переконане, що Президента "підставили" люди з його найближчого оточення.

У свою чергу, прес-служба глави держави називає технічною помилкою привітальну листівку Зваричу.

"Очевидно, новорічна привітальна листівка Зваричу була відіслана, оскільки новорічні привітання глави держави готувалися у листопаді і були розіслані на початку грудня, - сказано в повідомленні. - У свою чергу повідомляємо, що база даних розсилки святкових привітань Секретаріату Президента складає більше 50 000 адресатів".

Як повідомлялося, екс-голова Львівського апеляційного адміністративного суду Ігор Зварич, що перебуває у розшуку подав два позови у Львівський окружний адмінсуд.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK