Імпічмент Ющенка не входить у плани БЮТ - Турчинов

Імпічмент Ющенка не входить у плани БЮТ - Турчинов
tymoshenko.com.ua

"Я б не хотів сьогодні, щоб ми звели все до імпічменту президента ... Імпічмент - це досить серйозна і відповідальна процедура. І для імпічменту необхідно, щоб були не просто політичні обвинувачення, а серйозні юридичні підстави", - так прокоментував Турчинов питання про початок імпічменту президенту з боку БЮТ в ефірі програми Шустер Live на телеканалі Україна в четвер увечері.

На думку віце-прем'єра, "коли країна перебуває в одному кризовому становищі, коли в усьому світі ми бачимо, як об'єднується не тільки влада, але й опозиція, потрібно все зробити ... для того, щоб спробувати все-таки об'єднати і владу, і опозицію".

Необхідність об'єднання влади та опозиції в тому, щоб подолати кризу, а не "просто зводити політичні рахунки"

При цьому Турчинов бачить необхідність об'єднання влади та опозиції в тому, щоб подолати кризу, а не "просто зводити політичні рахунки". "А потім розбиратимемося, хто в чому винен", - резюмував він.

Раніше, відповідаючи на запитання про можливе ініціювання імпічменту Ющенка фракцією БЮТ, прем'єр-міністр України, лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявила: "Це означає тільки те, що Президент несе відповідальність за все, що відбувається в Нацбанку, оскільки він керується своїми конституційними правами, розуміючи всі порушення, які там відбуваються. І тому відповідальність Президента також буде піднято під час розгляду питання на позачерговій сесії ".

Зазначимо, в грудні минулого року провідні політичні сили України, Блок Юлії Тимошенко і Партія регіонів, виступили за дочасну відставку президента Ющенка, назвавши серед можливих сценаріїв добровільну відставку й імпічмент. Водночас, сам Ющенко свій дочасний відхід категорично виключає.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK