Черновецький зустрівся з молодятами біля пам'ятника Ґонґадзе

Черновецький зустрівся з молодятами біля пам'ятника Ґонґадзе
kmv.gov.ua

Привітати шість пар київський міський голова приїхав зі своєю дружиною Аліною.

"Я дуже радий бачити такі прекрасні пари, які дадуть місту гарних дітей, онуків. Сьогодні я дарую їм символічні подарунки, а головне - я дарую їм сьогодні своє серце, душу, любов. Я прикрашаю їхнє свято - чудова машина, приємна музика", - сказав Черновецький.

Крім того, київський мер провів жеребкування серед молодих і таким чином визначив дві пари, які вирушать у весільну подорож містом його автомобілем.

Це вже не перша зустріч Черновецького з молодятами. Минулої суботи, 17 січня, він також привітав молодят, вручив їм подарунки та надав свій автомобіль для прогулянки в якості весільного.

У прес-службі КМДА зазначили, що як і обіцяв столичний голова, зустрічі з молодятами стають традиційними і можна очікувати, що Черновецький спілкуватиметься із новоствореними сім'ями біля пам'ятника Ґонґазде щосуботи.

"Я і надалі зустрічатимуся із молодими біля пам'ятника Георгію Ґонґадзе. Для всіх молодих, які побажають зустрітися зі мною біля цього пам'ятника, я готую подарунки. Я готовий робити все, щоб молоді кияни одружувалися і народжували прекрасних, здорових дітей", - сказав Черновецький.

Київський міський голова також звернув увагу на важливість збереження пам'яті про видатного журналіста, який своїм життям заплатив за те, щоб у цей час українці мали свободу слова.

Нагадаємо, 22 грудня 2008 року Київська міська державна адміністрація встановила і відкрила пам'ятник журналістові Георгію Ґонґадзе і журналістам, які загинули при виконанні службових обов'язків, у сквері на вулиці Червоноармійській, (Великій Васильківській) 115-121.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK