У ПР незадоволені тим, як призначали і звільняли Хорошковського

У ПР незадоволені тим, як призначали і звільняли Хорошковського
Reuters

 Про це вона сказала сьогодні, 28 січня, коментуючи указ Президента про призначення Валерія Хорошковського на посаду першого заступника голови СБУ, перш ніж його звільнили з посади керівника Державної митної служби.

"Закон в Україні один для всіх і процедури звільнення й призначення повинні дуже чітко дотримуватися у країні все, в тому числі і Президент України ... Дозволю собі нагадати це тим, хто виходив на передвиборчу кампанію з цим гаслом", - наголосила Герман.

Крім того, депутат зазначила, що, незважаючи на різні причини, а також екстремальні ситуації, які виникають сьогодні в Україні, "нікому в цій країні не дозволено відступати від принципу "закон один для всіх ".

Герман також відзначила, що Валерій Хорошковський останнім часом показав себе "сміливою людиною".

Як повідомлялося, сьогодні Президент України призначив Хорошковського першим заступником голови СБУ. Згідно з указом Віктора Ющенка Хорошковський став представником України в Комісії ООН з наркотичних засобів.

Пізніше Кабінет міністрів України звільнив Валерія Хорошковського з посади голови Державної митної служби та призначив на цю посаду Анатолія Макаренка.

 


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK