У понеділок Кабмін почне перевіряти Черновецького

У понеділок Кабмін почне перевіряти Черновецького
novosti.dn.ua
Про це він повідомив під час прес-конференції.

"З понеділка (2 лютого) до нас переїжджає весь Кабмін перевіряти все, що тільки ми намагаємося відродити", - сказав Черновецький.

Мер зазначив, що перевірка Кабміну стосуватиметься переважно тих нововведень міськадміністрації, які, за його словами, спрямовані на поповнення міського бюджету.

Також Черновецький заявив, що наради в Кабміні з приводу діяльності Київміськадміністрації вже зараз проходять регулярно.

"У нас не вистачає ні заступників, ні двірників посилати туди (на наради в Кабмін)", - додав мер.

Київський міський голова вважає, що через цю перевірку, починаючи з 2 лютого, в міськадміністрації буде неможливо працювати, і її діяльність буде паралізовано.

Тому він пообіцяв, що всі найважливіші розпорядження міськадміністрації він підпише 30 січня - 1 лютого.

Крім того, Черновецький заявив, що готовий звертатися до судів з метою притягнути до відповідальності всіх, хто буде перешкоджати йому наповнювати міськбюджет, і таким чином намагатися зламати його волю.

Він додав, що з усіма попередніми висновками Кабміну про діяльність міськадміністрації буде регулярно знайомити журналістів.

Як повідомлялося, 24 січня Кабмін доручив Головному контрольно-ревізійному управлінню і Міністерству фінансів перевірити використання бюджетних коштів Київською міською державною адміністрацією.
Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK