Янукович розповів, про що розмовляв із Ющенком

Янукович розповів, про що розмовляв із Ющенком
АР

"Зустріч була короткостроковою. Президент хотів почути від мене особисто позицію, яку займає Партія регіонів", - заявив Янукович.

За його словами, він запропонував Президенту приїхати в парламент і взяти участь у заслуховуванні звіту Кабінету міністрів. За словами Януковича, Ющенко "не дав конкретної відповіді".

Як заявив лідер регіоналів, під час зустрічі він повідомив Ющенка, що позиція Партії регіонів буде "жорсткою", оскільки Президент, прем'єр-міністр і Верховна Рада повинні спільно розглянути ситуацію в економіці та обговорити шляхи виходу із кризи.

Янукович також заявив, що фракція Партії регіонів у Верховній Раді наполягає на заслуховуванні звіту Кабінету міністрів на пленарному засіданні парламенту 5 лютого.

При цьому він підкреслив, що Партія регіонів наполягає на звіті уряду 5 лютого для того, щоб була можливість підготуватися до заслуховування такого звіту і запросити на засідання парламенту представників обласних рад.

"Ми ставили це питання (звіт Кабміну) для того, щоб нормально підготуватися до такої роботи, яку сьогодні вимагає від нас суспільство, щоб ми до четверга (5 лютого) запросили голів обласних рад, щоб підготувати уряд, підготувався Президент і інші гілки влади, які готові тут, у цьому залі, провести цю дискусію", - сказав він.

Крім того, Янукович заявив, що допускає розгляд на з'їзді партії можливості складання 150 депутатами Верховної Ради від Партії регіонів своїх повноважень.

"Ми плануємо проведення з'їзду найближчим часом і безумовно на з'їзді ми обговорюватимемо питання найбільш гострі, які зараз відбуваються в нашій країні, і якщо буде прийнято відповідні рішення - безумовно, фракція їх виконуватиме", - сказав політик.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Юлія Тимошенко виступає за заслуховування Верховною Радою звіту Кабінету міністрів на пленарному засіданні Ради 4 лютого.

"У четвер я перебуваю у закордонному відрядженні і скасувати його не можу. І саме тому йде така незрозуміла і нечесна гра з боку Партії регіонів", - сказала прем'єр.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK