Тимошенко впевнена, що завтра ВР не відправить уряд у відставку

Тимошенко впевнена, що завтра ВР не відправить уряд у відставку
tymoshenko.com.ua

Про це прем'єр заявила на засіданні Кабінету міністрів.

Тимошенко зазначила, що в четвер, 5 лютого, о 10:00 в парламенті планується заслухати звіт уряду, і нагадала, що Партія регіонів виступила з ініціативою висловити недовіру уряду і відправити його у відставку.

"Усе, за що береться Партія регіонів, із цього ніколи нічого не виходить. Тому, щоб у нас не було ніяких заворушень, - тут мова йде абсолютно не про відставку, за неї не буде завтра в залі проголосовано. Водночас, ми всі будемо присутні в залі", - сказала Тимошенко.

Прем'єр підкреслила, що всі міністри та Секретаріат Кабміну в цілому готуються до звіту уряду. Вона звернулася до міністрів із проханням надати Секретаріату всі матеріали, які будуть необхідні для звіту.

"Я просила б надавати в оперативному порядку (документи) і зробити так, щоб завтра ми змогли насправді продемонструвати, з якої складної ситуації ми витягнули Україну після легендарного "ефективного" правління Партії регіонів", - сказала Тимошенко.

Нагадаємо, вчора, 3 лютого, лідери парламентських фракцій і керівництво Верховної Ради за результатами консультацій прийняли рішення в четвер, 5 лютого, розглянути ситуацію в країні та дії органів влади із подолання економічної кризи. Мова йде про доповідь Кабміну і голосування щодо довіри уряду.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK