БЮТ звинуватив Фірташа в скуповуванні голосів для висловлення недовіри уряду

БЮТ звинуватив Фірташа в скуповуванні голосів для висловлення недовіри уряду
tymoshenko.com.ua

Про це йдеться у заяві Блоку Юлії Тимошенко.

"Це корупційне газове кодло пана Фірташа кілька років паразитувало на тілі України і забезпечило себе для боротьби з урядом непоганими ресурсами: мільярдами грошей, політичними "дахами" від Президента і Партії регіонів, телеканалом Інтер і т. п", - сказано в заяві.

БЮТ заявляє, що саме зараз RosUkrEnergo скуповує голоси, яких не вистачає для висловлення вотуму недовіри уряду і збереження корупції в газовій сфері.

Під ударами сильної світової кризи Тимошенко перетворилася на справжній електричний стілець

"Юлія Тимошенко не тримається за прем'єрське крісло. Під ударами сильної світової кризи вона перетворилася на справжній електричний стілець", - сказано в заяві Блоку.

Крім того, бютівці переконані, що висловлення недовіри Кабміну не означає його відставку, оскільки до формування нової коаліції та нового уряду діючий Кабмін має працювати в ранзі виконуючих обов'язків, "а це лише погіршить умови роботи та звузить коло можливостей у боротьбі із наслідками світової кризи", - зазначають у БЮТ.

"До того ж, неповноцінність уряду означатиме пряме президентське правління Ющенка. Якщо Партія регіонів справді не боїться взяти на себе відповідальність у такий скрутний для світу і для України час, вони повинні сформувати нову коаліцію і новий уряд, а не влаштовувати піар-галас навколо безплідного вотуму недовіри.

Нагадаємо, 3 лютого лідери парламентських фракцій і керівництво Верховної Ради за результатами консультацій прийняли рішення в четвер, 5 лютого, розглянути ситуацію в країні та дії органів влади із подолання економічної кризи. Мова йде про доповідь Кабміну і голосування щодо висловлення недовіри уряду.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK