Черновецький підвищив годину спілкування з мером до більше ніж $ 1 млн.

Черновецький підвищив годину спілкування з мером до більше  ніж $ 1 млн.
www.epochtimes.com.ua

Як розповів Черновецький, "година мого часу коштує тепер набагато більше мільйона. Які там обіди?! У мене навіть поснідати часу немає", - пише газета Сегодня. 

Однак Черновецький, пообідати з яким до недавнього часу коштувало бізнесменам лише $ 50 тис., не уточнив, у чому причина настільки різкого стрибка вартості. 

Також мер розповів, що ініційовані ним же платні обіди з керівництвом Київміськадміністрації теж більше не проводяться, щоправда, не уточнив чому. 

Нагадаємо, що для наповнення столичного бюджету Леонід Черновецький запропонував перейняти західну практику благодійних обідів з бізнесменами. За зустріч з мером потрібно було заплатити $ 50 тис., з першими заступниками Денисом Бассом, Анатолієм Голубченком або Іреною Кільчицькою - $ 10 тис., заступником Людмилою Денисюк - $ 7 тис., з начальниками Головуправління - по $ 5 тис. 

Першу зустріч з представниками грального бізнесу провів сам Черновецький. Гостей пригощали елітною мінеральною водою, дорогим італійським шампанським та екзотичними фруктами. 

Зі слів Черновецького, перший виторг становив понад $ 700 тис. Єдиними, хто не дочекалися своєї черги, виявилися Басс та Кільчицька. З ними зустріч мала відбутися наприкінці січня-початку лютого. 

Зі слів помічниці Дениса Баса, обід з Бассом перенесли на невизначений термін. Чи він буде взагалі, невідомо. 

Між тим, мер Києва Леонід Черновецький має намір випустити диск популярних пісень у власному виконанні.



Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK