У ізраїльський парламент пройшли 13 російськомовних депутатів

У ізраїльський парламент пройшли 13 російськомовних депутатів
cursorinfo.com

Про те, що у складі нового парламенту буде 13 російськомовних депутатів, - повідомили у прес-службі Всесвітнього конгресу російськомовного єврейства (ВКРЕ).

"Усі російськомовні депутати Кнесету народилися у країнах колишнього Радянського Союзу, чотирьом із них ще не виповнилося 40 років. Більшість російськомовних депутатів обрано за списками партії Наш дім - Ізраїль, яка отримала у новому складі парламенту 15 місць, - зауважили у ВКРЕ.

Слід також зауважити, що в Ізраїлі проживає близько 1 мільйона 200 тисяч російськомовних громадян. Це означає, що російською мовою говорить кожен п'ятий житель країни.

Напередодні в Ізраїлі відбулися позачергові парламентські вибори. За результатами підрахунків 99% бюлетенів стало відомо, що партія Кадіма отримає у Кнесеті 28 місць, Лікуді - 27, а Наш дім - Ізраїль - 15 мандатів.

Голова партії Кадіма Ципі Лівні сьогодні зустрілася із лідером партії Наш дім Ізраїль Авігдором Ліберманом і запропонувала об'єднатися у коаліцію. Пізніше переговори із ним проведе лідер Лікуду Біньямін Нетаніягу.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK