Обама поцілував безпритульну американку, яка попросила допомоги

Обама поцілував безпритульну американку, яка попросила допомоги
АР

Як повідомляє CNN 11 лютого, 61-річна Генрієта Х’юз розповіла Обамі, що її син втратив роботу і не зміг більше платити за житло, після чого вони опинилися на вулиці і були змушені з того часу жити у власній машині. У відповідь Обама поцілував жінку в щоку і пообіцяв допомогти їй, зауваживши, правда, що "таких людей як вона дуже багато".

СNN зазначає, що після зустрічі з Обамою справи у Х’юз стали налагоджуватися. Так керівник місцевого житлового департаменту вже пообіцяв їй терміново підшукати для неї відповідне житло. Крім того, мешканка сусіднього міста Ла-Бель запропонувала Х’юз безкоштовно пожити у неї вдома, а ще одна жінка з міста Окала захотіла перераховувати їй щомісяця по 50 доларів.

Х’юз вже охрестили "обличчям економічної кризи", а в інтернеті був створений сайт HenriettaHughes.com, який, за задумом його творців, повинен привернути увагу влади до проблеми безпритульних.

Водночас, історія викликала іронічну реакцію у деякої частини американців. Так, блогер консервативного сайту TownHall.com Мішель Малкін припустила, що якщо б у Х’юз було більше часу, "вона б попросила Обаму заправити її машину бензином". Крім того, багатьом здалося дивним, що безпритульна жінка з такою легкістю змогла під час публічного виступу напряму звернутися до Обами.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK