Поліція Ірландії по всій країні розшукувала Права Водія

Поліція Ірландії по всій країні розшукувала Права Водія
svoi.pl

Про це повідомляє BBC.

Порушник фігурував у базі дорожньої поліції під ім'ям "Prawo Jazdy", що в перекладі з польської мови означає - водійські права, і був зареєстрований за багатьма адресами.

Проте, однин зі співробітників дорожньої поліції Ірландії, який трохи знав польську мову здогадався в чому справа. Він, власне, розповів колегам, що означає словосполучення "Prawo Jazdy", і що воно зовсім не є ім'ям і прізвищем реально існуючого людини.

У базі даних поліції Ірландії під ім'ям "Prawo Jazdy", зареєстровано понад 50 осіб.

Поліцейський, який розгадав таємницю невловимого порушника закликав поширити по всіх ділянках Ірландії циркуляр про значення виразу "prawo jazdy".

Як передбачається, неіснуючий "Prawo Jazdy" вже став культовим персонажем серед поляків, які живуть в Ірландії та є найбільшою громадою серед іммігрантів країни.

Водночас, "Prawo Jazdy", не є найоригінальнішим ім'ям. Так Московський відділ РАГС шість років відмовляється зареєструвати дитину під ім'ям БОЧ РВФ 260602. Досі дитина живе без свідоцтва про народження та медичного полісу.  Її ім’я розшифровується, як Біологічний Об'єкт Людини роду Вороніних-Фролових, який народився 26 червня 2002 року.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK