На Преображенському ринку Москви не знайшли вибухівки

На Преображенському ринку Москви не знайшли вибухівки
flickr.com

За його словами, повідомлення про підготовку вибуху в приміщенні продуктового ринку за адресою Преображеньський вал, 17 надійшло в службу 02 о 12:10 (мск) від невідомого чоловіка по телефону.

З метою безпеки всіх людей з будівлі ринку евакуювали. До місця подій прибули додаткові наряди міліції з кінологом, пожежні та бригади швидкої допомоги.

"Міліція перевірила всі приміщення торгового комплексу. Жодних вибухових або інших підозрілих предметів не виявлено", - сказала співрозмовник агентства РИА Новости.

У даний час ринок відновив роботу. Міліція шукає "телефонного терориста".

Представник МУВС нагадав, що у випадку затримання, правопорушнику може бути пред'явлено звинувачення за статтею 207 КК РФ (свідомо помилкове повідомлення про підготовлюваний теракт), максимальна санкція якої передбачає покарання у вигляді трьох років позбавлення волі.

Нагадаємо, 20 грудня, на ринку в Москві стався вибух. За останніми даними, в результаті події постраждали дев'ять чоловік, у тому числі 8-річна дитина. Усі вони отримали опіки, характерні для наслідків вибуху саморобної бомби, начиненою вибухівкою на основі хімічних речовин.

Раніше, 23 вересня, стався вибух на Тушинському ринку в Москві.

14 вересня, внаслідок вибуху на ринку на півночі Москви було поранено три людини.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK