У Росії скоєно пограбування десятиліття

У Росії скоєно пограбування десятиліття
dni.ru
Як повідомив представник прес-служби УВС Тульської області Сергій Єленський,невідомі в масках на автомашинах Жигулі і Соболь напали на банківськийавтомобіль, в якому не було охорони - в машині знаходилися тільки водій ікасир. Співробітники банку не постраждали. Гроші, за даними міліції, везли зРостова-на-Дону в Москву.

"Не виключено, що злочинці відслідковували пересування грошей. Разом зтим, у міліції вже виникли питання, чому така велика сума перевозились взагалібез охорони", - сказав Єленський.

План Перехоплення оголошений в регіоні та п'яти сусідніх областях - Московській,Калузькій, Липецькій, Рязанській і Орловській. Для розкриття злочину в УВСобласті створена спеціальна група.

За словами власного джерела агентства РІА Новини в правоохоронних органахрегіону, "семеро невідомих, двоє з яких у формі інспекторів ДПС, на двохлегкових автомашинах на 267-му кілометрі федеральної автодороги Дон блокувалимашину Toyota під керуванням водія ТОВ Перший процесинговий банк. Погрожуючиавтоматами йому і касиру банка, надягли на них наручники, відібрали сумки згрошима і зникли".

"За фактом нападу порушено кримінальну справу за статтями 162 (розбій,здійснений групою осіб) та 222 (незаконний обіг зброї)", - сказавЄленський.

Стаття 162 передбачає покарання до 15 років позбавлення волі.

Це пограбування стало одним з найбільших в Росії за останнє десятиріччя. Загрошовою втратою воно може бути прирівняне до пограбування Читинськоговідділення Байкальського банку Ощадбанку РФ в травні 2007 року. Тоді злочинцізастрелили двох охоронців і викрали 38,7 мільйона рублів, десять золотихзлитків і сім злитків срібла.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK