Прогноз Financial Times на 2012 рік: Медведєв заарештований, Пелін - новий президент США

Прогноз Financial Times на 2012 рік: Медведєв заарештований, Пелін - новий президент США
Reuters

На календарі 7 листопада 2012 р. О третій годині ранку президент Барак Обама, виглядає дуже стомленим, з'являється перед ридаючими прихильниками в бальному залі готелю Хілтон в Чикаго і визнає свою поразку. Адміністрація Обами стала жертвою економічних проблем Америки. Новий президент США - Сара Пелін, прогнозує Гідеон Рахман.

За версією оглядача The Financial Times, найбільшої шкоди позиціям Обами завдасть успішне випробування ядерної зброї Іраном у 2011 р. Республіканці зуміли переконати співвітчизників у тому, що Обама, ошуканий Іраном, став другим Джиммі Картером. При цьому Обама успішно вивів американські війська з Іраку, але зашкодив собі безладними відходом з Афганістану.

Першими Пелін привітали прем'єр-міністр Ізраїлю Авігдор Ліберман (партія Наш дім - Ізраїль), потім - президент Росії Володимир Путін. П'ять різних лідерів намагаються дотелефонуватися до Пелін, наполягаючи, що вони говорять від імені Європейського союзу, але їх ставлять на очікування. Щодо голови Китаю, то новий президент не розмовляє з ним. Як вона може це зробити після своєї кампанії проти "комуністичних валютних маніпуляторів з Пекіну"?

Іранські ядерні випробування зрушили політику Ізраїлю ще правіше і створили підґрунтя для приходу до влади Лібермана. Його гаслом став - "розбомбимо їх, поки вони у вбиральні".

У 2010 році Володимир Путін без жодних проблем знову зацарював у Кремлі. Серйозність економічної кризи в Росії призвела до того, що офіційні ЗМІ вимагали повернення сильного лідера. Президент Дмитро Медведєв зрозумів натяк і на початку 2010 року поступився своїм місцем. Його арешт у наступному році став неприємним сюрпризом.

У 2011 році після декількох тижнів народних заворушень впали нестійкі демократичні уряди України і Грузії. В організації безладів підозрюють Росію, але ніхто нічого не може довести. Американці і європейці протестують, але досить непереконливо. У приватних бесідах західні дипломати переконують, що тільки Путін стоїть між Росією і фашизмом.

Після падіння у 2009 році уряду Меркель Німеччиною править низка нестабільних коаліцій і нічим непримітних канцлерів. Випарувалися всі надії, пов'язані з обранням Девіда Камерона (партія консерваторів) прем'єр-міністром Великобританії під гаслом впустіть сонячне світло. Злощасний Камерон виявляється одним із найбільш непопулярних прем'єр-міністрів за всю історію Великобританії.

Нагадаємо, у листопаді Американська Національна рада з розвідки опублікувала світовий прогноз до 2025 року, в якому передбачила зниження економічного і військового домінування США.

Раніше розвідка США заявляла, що у зв'язку з посиленням Китаю, Індії й Росії ймовірність глобального міжнародного конфлікту в наступні два десятиліття істотно зростає.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK