Turkish Airlines підтвердила, що загиблих в авіакатастрофі в Амстердамі немає

Turkish Airlines підтвердила, що загиблих в авіакатастрофі в Амстердамі немає
rtl.nl
Він також уточнив, що на борту літака перебувало 127 пасажирів і сім членів екіпажу, а не 135 пасажирів і 8 членів екіпажу, як повідомлялося раніше. Гендиректор компанії також підтвердив дані про 20 потерпілих.

"Літак розбився приблизно в 500 метрах від злітної смуги в аеропорту Амстердама. Він упав на землю і розколовся на три частини. Більшість постраждалих пасажирів перебували в хвостовій частині літака", - сказав глава Turkish Airlines.

Нагадаємо, один пасажирів повідомив, що можливою причиною катастрофи Boeing могла бути турбулентність.

Водночас представники аеропорту, де розбився літак, стверджують, що погодні умови в районі амстердамського аеропорту були сприятливими.

За твердженням одного з очевидців, Boeing йшов на посадку, але в якийсь момент опинився на дуже малій висоті, і, щоб не потрапити на автостраду, спробував знову набрати висоту. Однак у літака була занадто мала швидкість для цього маневру, і тому він різко пішов униз і врізався в землю, поблизу злітно-посадкової смуги.

Раніше міністр транспорту Туреччини Біна Йилдирим також повідомив, що в катастрофі ніхто не загинув.

***

Авіакомпанія Turkish Airlines, літак якої впав сьогодні в околицях Амстердама, має набагато більше нещасних випадків у порівнянні з іншими авіакомпаніями Європи, повідомляє нідерландський сайт volkskrant.nl з посиланням на airdisaster.com

Сайт показує рейтинг авіакомпаній за нещасними випадками. При цьому чим нижче рейтинг, тим вища безпека польотів: у KLM рейтинг - 1.25, British Airways - 0.32, Turkish Airlines - 7.3.

Зіставлення безпеки здійснюється на основі співвідношення числа смертей до кількості пасажирів. З 1973 року компанія втратила десять літаків в авіакатастрофі, які забрали 844 життя.
Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK