Жінка опізнала злочинця, прийшовши до тями після 10 років коми

Жінка опізнала злочинця, прийшовши до тями після 10 років коми
radikal.ru

"Її намагався задушити чоловік. У результаті асфіксії в неї відбулося часткове відмирання головного мозку. Три місяці вона пролежала під крапельницею в лікарні, потім - довгі роки без свідомості вдома", - повідомив старший слідчий з найважливіших справа Могильовської області Олександр Вержбицький.      

"Після того як жінка вийшла з коми, її стали вчити заново ходити й говорити. З нею працювали психологи й логопеди", - повідомив Вержбицький.

Він також розповів, що на підозрюваного в замаху на вбивство жінки вийшли, коли підняли старі справи. Крім цього, були свідчення  подруги постраждалої, котра бачила, як та з невідомим чоловіком вийшла з дискотеки.  

"Підозрюваним у даній справі виявився місцевий житель 1970 року народження, який був раніше судимий за зґвалтування. Було проведено опізнання, і жінка вказала саме на нього", - розповів слідчий.    

Слідство у даній справі тривало довго, судові слухання - кілька місяців. Була проведена велика кількість експертиз, сторона захисту наполягала, що жінка після стількох років перебування в комі не може пояснити події десятилітньої давнини, але експертизи підтвердили, що до неї повернулася пам'ять.

За словами Вержбицького, чоловік, якого після багаторічної коми опізнала жінка, засуджений за замах на вбивство з корисливими цілями з особливою жорстокістю на 13 років  позбавлення волі. При цьому слідчий зазначив, що "даний випадок є рідкісним у слідчій практиці".


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK