Мешканця Німеччини відвідали російськомовні інопланетяни

Мешканця Німеччини відвідали російськомовні інопланетяни
img.ntv.ru

Про це повідомив представник прес-служби земельної поліції. 

Чоловік подзвонив у поліцію о 03:30 (04:30 за київським часом) і розповів, що по його квартирі літають шість інопланетних істот зростом приблизно 15 сантиметрів і розмовляють з ним російською мовою. 

Прибулим на місце події співробітникам органів правопорядку чоловік повідомив, що НЛО встигло вилетіти через двері на свободу і, мабуть, сховалося в квіткових ящиках. 

Між тим, співробітник прес-служби поліції не уточнив, чи говорить російською сам "потерпілий". 

Тим часом, адвокат, котрий взявся за неземну роботу - захищати людей, що постраждали від рук інопланетян - приступив до першої великої справи. Колишній фахівець в області Йенс Лорек оголосив, що буде захищати тих, чиї контакти з космічними прибульцями заподіяли їм фізичні та розумові розлади. 

У свою чергу, компанія Hullberry Insurance Company зі штаб-квартирою в Амстердамі пропонує громадянам страхування від викрадення інопланетянами. Страхова премія виплачується у разі, якщо підписанта проти його волі викрадуть із Землі інопланетяни. У цьому разі потерпілому присудять 5000 євро. Однак потрібно буде пред'явити довідки від лікарів і авіакосмічних органів. Вартість: від 12 до 28 євро на рік



Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK