У Росії зафіксовано вже два випадки смерті на конкурсах з поїдання млинців

У Росії зафіксовано вже два випадки смерті на конкурсах з поїдання млинців
АР

Так, у Яковлєвському районі Бєлгородської області чоловік помер під час святкування Масляної, повідомляє сьогодні регіональне слідче управління СКП.

"Не встигнувши з'їсти й два млинці, сильно випивший конкурсант почав задихатися і відразу помер. Пізніше медики встановили, що причиною смерті стало перекриття дихальних шляхів чужорідними предметами", - розповів про інцидент на конкурсі з поїдання млинців представник відомства, додавши, що за даним фактом проводиться дослідча перевірка.

Схожий випадок стався на Масляну у Калінінградській області, де у місті Черняховськ задихнувся і помер переможець конкурсу поїдання млинців на швидкість.

48-річний чоловік піднявся на сцену для отримання нагороди після виграшу конкурсу, але раптом впав на коліна і став задихатися. До приїзду швидкої допомоги чоловіку зробили штучне дихання і непрямий масаж серця, але це не допомогло. Не змогли його врятувати й лікарі, котрі прибули, вони вважають, що Ісаєв подавився шматочком млинця і помер від задухи.

Зазначимо, часто трапляється, що схожі конкурси закінчуються трагічніше. Так, у серпні минулого року у Львівській області 58-річний українець помер, беручи участь у змаганнях з поїдання вареників, приурочених до Дня Незалежності. А в одному з барів США того ж літа помер американець, який менше ніж за годину випив 25 порцій горілки (близько 1 л. 125 мл.) у ході конкурсу з розпивання алкоголю.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK