Газпром сподівається, що обшуки у Нафтогазі не зірвуть розрахунків за російський газ

Газпром сподівається, що обшуки у Нафтогазі не зірвуть розрахунків за російський газ
rb.ru

"Ми стурбовані ситуацією, пов'язаною із проведеними сьогодні Службою безпеки України слідчими діями у центральному офісі НАК Нафтогаз України. Сподіваємося, що ці події не вплинуть на повне та своєчасне виконання зобов'язань Нафтогазу України з оплати лютневих доставок російського газу в Україну", - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, українська сторона повинна сплатити за лютневі доставки до 7 березня. В іншому випадку далі доставки будуть здійснюватися тільки за передоплатою.

Раніше НАК Нафтогаз України заявив, що конфлікт навколо компанії не вплине на поточні розрахунки за газ із ВАТ Газпром.

Віце-прем'єр України Олександр Турчинов заявляє, що операція Служби безпеки України із захоплення будівлі НАК Нафтогаз Україна проходила під керівництвом Президента України Віктора Ющенка.

Турчинов також звернувся до співробітників СБУ із закликом не виконувати "злочинного наказу керівництва" стосовно Нафтогазу.

Перший заступник голови правління НАК Нафтагаз України Ігор Діденко заявив, що у СБУ не було підстав для захоплення, а також вилучення документів.

Заступник головного бухгалтера Національної акціонерної компанії Нафтогаз України Марина Кушнір госпіталізована із гіпертонічним кризом.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK