Бельгійський убивця дітей зізнався у скоєному злочині

Бельгійський убивця дітей зізнався у скоєному злочині
news.megainf.ru

"Прокуратура отримала вказівку проінформувати родини жертв. Їм зателефонували і повідомили, що він зізнався у злочині", - повідомив адвокат постраждалих. За його словами, де Гелдер зізнався у скоєному під час чергового допиту ще в середу ввечері.

На початку тижня де Гелдер також зізнався в іншому злочині - вбивстві 73-річної жительки Беверена. Вона загинула від ножових поранень. Відповідно до повідомлень місцевих ЗМІ, у її будинку були знайдені сліди ДНК вбивці. Раніше сам де Гелдер стверджував, що нічого не знав про вбивство літньої жінки.

Нагадаємо, 23 січня Кім де Гелдер увірвався у приміщення дитячого садка у Бельгії і почав завдавати дітям та дорослим ножових ударів. Двоє немовлят та няня загинули. Ще 10 дітей і двоє дорослих були госпіталізовані. Вбивця зник із місця злочину на велосипеді, але пізніше був затриманий поліцією.

Підозрюваний Кім де Гелдер протягом останніх шести тижнів стверджував, що він "не пам'ятає про те, що вчинив вбивства". Водночас, за словами його адвоката, Де Гелдер "розуміє, що зробив щось нелюдяне", але не може пояснити мотивацію своїх дій. Адвокат переконаний у тому, що його підзахисний страждає від психозів.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK