Язик дегустатора кави застрахували на $ 14 млн

Язик дегустатора кави застрахували на $ 14 млн
liveinternet.ru

Дженнаро Пеліцція особисто дегустує сирі зерна кави в цеху в Лондоні для CostaCoffee перед їх обсмаженням і відправкою в торгові точки. Мережа кав'яреньCosta Coffee реалізує щорічно 108 мільйонів чашок кави по всьому світу.

Як повідомляє Бі-бі-сі, язик дегустатора було застраховано британськоюстраховою компанією Lloyds of London.

"Смакові рецептори майстра кави так само важливі, як і голосові зв'язкитенора або ноги топ-моделі. У цьому випадку наша страховка є однією знайбільших у світі за розміром страхової суми для однієї людини", - заявиводин із представників компанії-страховика.

"Мій 18-річний досвід дегустування дозволяє мені розрізняти тисячіароматів кавових зерен. У моїй роботі смакові рецептори та їх чутливість євизначальними, дозволяючи виділяти різні недоліки в зернах", - заявивПеліцція.

Це далеко не перший випадок страхування частин тіла. Так, у свій час ногитоп-моделі Клаудії Шифер було застраховано на 5 мільйонів доларів. Пізнішеамериканська співачка Дженіфер Лопес на кілька мільйонів доларів застрахуваласвої сідниці. В кінці 2007 в Москві застрахували серце співака ФіліпаКіркорова. А в листопаді 2006-го співачка Наталія Могилевська, яка брала участьу телевізійному проекті Танці з зірками, застрахувала свої ноги на півмільйонадоларів.

Британська компанія Lloyds of London є першопрохідцем в області страхуваннязірок естради та кіно. Першим клієнтом компанії, який відкрив моду нанестандартні страховки, став актор німого кіно Бен Терпін. Ще на початку 20-хроків минулого століття він застрахував свої очі на 20 тисяч доларів.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK