Саакашвілі застеріг грузинів від повторення українського сценарію

Саакашвілі застеріг грузинів від повторення українського сценарію
Reuters

"Перемогти грузин можуть тільки грузини, але я впевнений, що цього не станеться протягом багатьох років, оскільки ми відчули смак держави, смак економічного успіху", - заявив президент Грузії у вівторок, 10 березня.

Саакашвілі зазначив, що економічна ситуація у союзника Грузії - України - катастрофічно погіршується. На думку грузинського лідера, це, в тому числі, пов'язане з боротьбою за владу, яка ніяк не закінчиться.

За словами Саакашвілі, в Україні "всі пересварилися один з одним". При цьому президент Грузії порівняв Україну з кораблем, на якому капітан фактично відсторонений від керма, і за управління кораблем йде рукопашна боротьба, а при цьому штурвал давно вже зламано і корабель віддано волі хвиль".

Що стосується перспектив Грузії на тлі світової фінансово-економічної кризи, то, як сказав Саакашвілі, "Грузія - це маленька економіка, і якщо будемо діяти мудро, залучимо п'ять, десять, двадцять, тридцять інвестицій, обов'язково переживемо важкий час".

Нагадаємо, у лютому лідер партії Демократичний рух - Єдина Грузія і екс-спікер грузинського парламенту Ніно Бурджанадзе зажадала, щоб президент Михайло Саакашвілі до 9 квітня пішов у відставку і призначив нові президентські вибори.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK