Медведєв купив пряник у тульському магазині та відвідав музей зброї

Медведєв купив пряник у тульському магазині та відвідав музей зброї
Reuters
Російський президент розпитав, чи доступні ціни, та чи суттєво вони зросли за останній час. За словами продавців, ціни трохи зросли. Покупці ж наголосили, що, незважаючи на це, продукція у магазині залишається доступною, на відміну від ринку, де ціни є вищими.

Уже ідучи, Медведєв запитав у продавця, чи є у магазині пряники. "Оскільки зайшли у магазин, треба купити що-небудь", - пояснив він. Президент попросив пряника щонайбільшого. "Нас багато, велика компанія", - додав глава держави.

Незважаючи на пропозицію продавця отримати пряник у подарунок, Медведєв наполіг на тому, щоб придбати товар. Заплативши 82 рублі 50 копійок, російський президент віддав чека і покинув магазин.

Крім цього, Медведєв відвідав у Тулі унікальний пам'ятник російської оборонної архітектури 16 століття - Тульський Кремль. Там він оглянув Тульський державний музей зброї – один із найстаріших у Росії.

Президенту продемонстрували унікальну колекцію вогнепальної та холодної зброї 16 століття, а також новітні зразки стрілецько-гарматного озброєння та мисливської зброї.

Наприкінці огляду хранителі музею показали гостю унікальний екземпляр - підковану блоху. За їхніми словами, у 2002 році Майстер Тульської області Микола Алдунін підкував блоху чотирма металевими підковами, кожна із яких кріпиться трьома цвяхами. Розглянути це диво можна лише за допомогою мікроскопа. Як і передбачали, російський президент залишився задоволений побаченим.

Зазначимо, у рамках поїздки Дмитра Медведєва у Тулу також пройде спільне засідання президії Держради РФ та Ради зі взаємодії із релігійними об'єднаннями. На засіданні виступить Патріарх Московський і всієї Русі Кирило.
Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK