У Амстердамі заарештували відомого італійського мафіозі

У Амстердамі заарештували відомого італійського мафіозі
AP

30-річний Странджо був заарештований разом зі своїм шурином, а також помічником Франческом Ромео, який також є членом калабрійської Ндрангети. У будинку, де голландські поліцейські провели операцію зі захоплення, було знайдено один мільйон євро готівкою. Італійська влада уже подала усі необхідні документи для якнайшвидшої екстрадиції Странджо та Ромео на батьківщину.

Нагадаємо, Странджо звинувачують в організації бійні у німецькому місті Дуйсбург у серпні 2007 року, коли було розстріляно шістьох молодих італійців біля входу у поліцейську дільницю. Це стало продовженням давньої ворожнечі між двома місцевими мафіозними кланами Пелли-Воттарі та Нірта-Странджо.

За останній рік німецька, італійська та голландська поліція спільними зусиллями заарештувала цілий ряд впливових членів обох кланів, зокрема 68-річного Джузеппе Нірту і 31-річного Паоло Нірту, а також Франческо та Антоніо Пеллу.

На думку фахівців, калабрійська Ндрангета протягом останніх років потіснила навіть знамениту сицилійську Коза Ностру. Її головним бізнесом є торгівля наркотиками.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK