Жінку, котра була в заручниках у російському банку, госпіталізовано

Жінку, котра була в заручниках у російському банку, госпіталізовано
dni.ru

За словами керівника прес-служби адміністрації Кемеровської області Сергія Черемнова, зараз вона перебуває у місцевій лікарні. Всі інші заручники почувають себе нормально.

"Ця жінка - за віком старша із трьох жінок-касирів, яких захоплено у банку, - перша змогла втекти з будинку через вікно. При її огляді медики поставили діагноз гіпертонічна криза, у зв'язку з чим її госпіталізували в Ленінсько-Кузнецький центр охорони здоров'я шахтарів", - повідомили в прес-службі. За їх даними, життю жінки нічого не загрожує, можливо її відпустять додому вже до ранку.

"Влада Кузбасу надасть всім заручникам матеріальну допомогу", - зазначив Черемнов.

Як відомо, після захоплення відділення Урса-Банку в російському місті Ленінськ-Кузнецький в заручниках опинилося п'ятеро осіб: двоє охоронців і троє жінок, одна з яких вагітна. Ще до силової операції, в результаті якої було знищено нападника, трьом заручницям, у тому числі вагітній жінці, вдалося втекти через вікно банку.

Поки губернатор Кузбасу Аман Тулієв вів переговори зі злочинцем, було створено оперативний штаб. В операції із звільнення заручників задіяно понад 100 співробітників кузбаської міліції, управлінь ФСБ і МНС.

Загарбник банку, котрий називав себе сибіряком, вимагав грошей. "Я вам сказав, дайте 30 мільйонів і транспорт, щоб ніхто мене не переслідував, інакше візьму з собою заручників і повідомлю своїм друзям, і вони підірвуть вибуховий пристрій", - цитують його слова в прес-службі.

Переговори завершилися силовою операцією, в ході якої злочинця було убито. Міліціонери на місці знешкодили вибуховий пристрій. За уточненими даними, це не була граната.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK