The Daily Telegraph: Київський мер сподівається співами знайти вихід з кризи

The Daily Telegraph: Київський мер сподівається співами знайти вихід з кризи
Фото: КМДА

Леонід Черновецький випустив альбом із попурі "душевних пісень про кохання 1980-х років" у власному виконанні. Мер настільки впевнений у власних талантах, що прогнозує заробіток від продажу записів у 1 млн. доларів на день – й усі гроші підуть до казни міста.

"Я дуже добре співаю, - цитують Черновецького. – Я не думаю, що хтось співає краще за мене, ну хіба що Бог".

Однак у цьому переконані не всі. Одна літня жіночка, що була серед тих для кого мер співав на вулиці біля міської ради, зомліла після початку української (так у тексті – прим. пер.) пісні "Любимая моя".

І справді, більшість жителів Києва не надто вражені його неронівськими замашками. Рейтинг підтримки пана Черновецького, згідно з опитуваннями, становить лише 8,2%.

Люди роздратовані й іншими заходами, спрямованими на подолання кризи, після того як мер ввів плату за вхід на кладовища та запровадив податок на популярні в Україні броньовані двері.

Мера звинувачують ще й в подвійних стандартах в боротьбі за режим економії. Минулого місяця він придбав собі гелікоптер і приватний літак.

Проте мер не збентежився і розповів місцевій газеті: "Я вже літав над Києвом у власному вертольоті. Це щось!"

Боротьба пана Черновецького із безробіттям теж стала темою після того, як він у січні звільнив директора Київського зоопарку за неспроможність знайти "подружку" своєму слону.

Окремі українські парламентарі закликають до усунення Черновецького з посади на підставі того, що він "становить загрозу національній безпеці".

Оригiнал статті


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK