Група китайців провела акцію протесту перед посольством РФ у Пекіні

Група китайців провела акцію протесту перед посольством РФ у Пекіні
АР

Близько десяти осіб влаштували біля воріт російського посольства сидячу демонстрацію, однак не висували будь-яких вимог російським дипломатам, повідомляє Інтерфакс.

Як повідомив агентству представник посольства, "цілі та завдання демонстрантів так і залишаються нез'ясованими", поліція швидко локалізувала пікетників і відвезла в невідомому напрямку.

Водночас, як повідомляє Газета.Ru із посиланням на ІТАР-ТАСС, китайські учасники мітингу вимагають від російського дипломатичного представництва надати їм безкоштовні візи для в'їзду на територію РФ. Отримавши візи, китайці планують перебратися на російський Далекий Схід, де, за їх переконанням, усім приїжджим гарантується безкоштовне житло та працевлаштування.

А за інформацією РІА Новини, мітинг було влаштовано "родичами загиблих у водах Японського моря китайських моряків". Усього біля будинку посольства зібралося не більше 20 осіб, більшість з яких - жінки. В руках у них були плакати з вимогою "повернути сина". На розгін демонстрації у співробітників правоохоронних органів пішло 40 хвилин.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK