Війська НАТО знищили в Афганістані 30 бойовиків Талібану

Війська НАТО знищили в Афганістані 30 бойовиків Талібану
Reuters

Бої спалахнули в провінції Гільменд, де в четвер було убито депутата парламенту Афганістану Дада Мохаммада Хана, відомого своїм негативним ставленням до ісламських фундаменталістів. Відповідальність за теракт взяли на себе таліби.

Як йдеться в заяві, яку поширено в Кабулі американським військовим командуванням, після того, як повстанці атакували спільний патруль афганської армії і ІСАФ, "по противнику нанесено удар із застосуванням авіації".

"Підрозділи афганської національної армії спрямовують свої зусилля на те, щоб позбавити країну від екстремістів, які намагаються дестабілізувати обстановку в республіці і потоптали права афганців на свободу", - зазначається в заяві.

Як повідомлялося 18 березня, Польща має намір у квітні збільшити свій військовий контингент в Афганістані на 400 військовослужбовців, таким чином, загальне число польських солдатів у цій країні складе 2 тисячі осіб.

А в лютому президент США Барак Обама підписав розпорядження про збільшення американського військового контингенту, який дислоковано в Афганістані. За неофіційними даними, в Афганістан буде направлено 17 тисяч осіб.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK