Російських журналістів не пустили на виступ Лаврова в Брюсселі

Російських журналістів не пустили на виступ Лаврова в Брюсселі
pictures.reuters.com

Незважаючи на наявну акредитацію (і "преса", і "російська делегація"), охорона не пропустила представників російських ЗМІ до залу під час виступу міністра, повідомив кореспондент агентства РІА Новини.  

 Співробітники безпеки не пояснили причин, через які журналісти, котрі прибули разом з Лавровим в Брюссель, не можуть бути присутніми у залі. Один з них лише сказав: "Ви не можете бути там", не пояснюючи деталі.    

На організаторів форуму не подіяли ані слова самих журналістів, ані втручання дипломатів російського посольства. Представникам російської преси так і не вдалося потрапити до залу.   

Брюссельський форум - щорічна зустріч американських і європейських політичних та інтелектуальних лідерів, де обговорюються актуальні світові проблеми. Серед учасників конференції - глави держав, офіційні особи ЄС, парламентарії, сенатори, академіки і оглядачі впливових видань.  

У цьому році основною темою триденного форуму стала глобальна фінансова криза, зміни клімату, енергетична безпека та громадянські свободи.    

Форум організований за підтримки Німецького Фонду Маршалла (США). Серед учасників нинішньої конференції: президент Єврокомісії Жозе Мануел Баррозу, глава МЗС Швеції Карл Більдт, верховний представник ЄС з загальної зовнішньої політики і політики безпеки Хав'єр Солана, президент Світового банку Роберт Зеллік - всього понад 200 учасників.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK