Чавес назвав Обаму неосвіченим і закликав його трохи почитати і підучитися

Чавес назвав Обаму неосвіченим і закликав його трохи почитати і підучитися
www.newsru.co.il

Чавес заявив, що зі вступом Обами на посаду президента, він мав намір призначити нового посла Венесуели в США, однак, почувши, що Обама заявив, що Венесуела поширює тероризм і є перешкодою прогресу в регіоні, відклав ці плани. 

"Бідна неосвічена людена, - сказав Чавес, підкресливши, що, на його думку, Обама повинен був би дізнатися реальний стан справ. 

Венесуельський глава держави нагадав, що Обама назвав його перешкодою на шляху розвитку Латинської Америки. "Яке невігластво! Справжньою перешкодою для розвитку Латинської Америки, пане Обама, завжди була імперія, яку ви очолюєте", - заявив Чавес. 

Він назвав брехливими звинувачення в підтримці тероризму, висунуті також і новою американською адміністрацією на його адресу. 

"Той, хто майже 200 років займається експортом тероризму, називається американською імперією, яка скидала атомні бомби ... на безневинні міста Хіросіму і Нагасакі, бомбила і вбивала кого заманеться, вторгалися куди хотіла, і мене ще звинувачують в експорті тероризму?" - заявив Чавес. 

Він запропонував американському президентові трохи почитати і підучитися, щоб зрозуміти реальності, в яких він живе, реальності Латинської Америки і всього світу". 

Венесуельський президент висловив побажання, щоб Обама увійшов в історію як президент, який почав демонтувати імперію. 

Нагадаємо, що з вересня минулого року дипломатичні відносини між двома країнами підтримуються на рівні повірених у справах, так як Чавес вислав з Венесуели посла США, а Вашингтон вжив аналогічну міру у відповідь.



Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK