Чергова незайманість на торгах: румунка шукає гроші на навчання і чоловіка

Чергова незайманість на торгах: румунка шукає гроші на навчання і чоловіка
Sorin Cazacu/ananova.com

Аліна Перкі з румунського жудеца Олт розмістила свою пропозицію на німецький сайт gesext.de, який спеціалізується на побаченнях і еротичних аукціонах.

Її оголошення говорить: "Я важу 108 фунтів (49 кг), ростом - 5,67 футів (1,73 м), румунська дівчина з карими очима. Я не курю і володію свідченням гінеколога про те, що я - дівчина. Я хочу , щоб мій перший раз був особливим і не надто жорстким. Переможець може провести зі мною весь вікенд, він покриває також всі витрати у випадку, якщо мені випаде подорож і ночівля в готелі ".

Перкі говорить, що зважилася піти на це заради того, щоб забезпечити собі освіту, і сподівається, що її перший партнер міг би стати її чоловіком.

Дівчина розраховує отримати 50 тис. євро, але до кінця аукціону залишилося 3 дні, а запропонована сума застигла на позначці в 5 тис. євро.

Нагадаємо, американка Наталі Ділан також виставила свою невинність на торги. У січні ціна за цей товар зросла до $ 3,7 млн., а кількість претендентів перевищувала 10 тис., однак дівчина продовжувала чекати більш вигідних пропозицій.

За матеріалами: Ananova


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK