Соратники Бурджанадзе проведуть два місяці в ув'язненні

Соратники Бурджанадзе проведуть два місяці в ув'язненні
pda.top.rbc.ru
Відповідне рішення сьогодні, 25 березня, прийняла Колегія із кримінальних справ Тбіліського міського суду. Шістьох опозиціонерів звинувачують у незаконному придбанні та зберіганні вогнепальної зброї.

Крім того, сьогодні МВС Грузії розповсюдило ще два відеозаписи, на яких соратники Бурджанадзе ніби-то готують держпереворот. На першому записі фігурують керівник Аджарського представництва партії Зураб Аваліані і Давид Гогрочадзе, які обговорюють можливе застосування у найближчому часі опозицією зброї, і направляються за придбанням.

На другому відеозаписі колишній співробітник МВС Роін Бугашвілі говорить про шляхи провокації у Грузії громадянської війни та про можливу користь для партії. Запис зроблено у штабі партії у районі Ісані-Самгорі у Тбілісі.

Сама Ніно Бурджанадзе - лідер партії Демократичний рух - Єдина Грузія назвала ці відеоматеріали абсурдом. "Те, що ми бачимо, це повний абсурд. Абсурд набирає усе більших масштабів, і, як бачимо, він триватиме до тих меж, які мені, вам, та усім нормальним людям буде дуже складно зрозуміти", - заявила Бурджанадзе.

Зазначимо, 9 квітня грузинська опозиція планує провести мітинг, на якому буде озвучено вимогу відставки президента Михайла Саакашвілі. Правоохоронці вважають, що у цей день можуть відбутися збройні інциденти.
Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK