Медведєв: Я б хотів допрацювати спершу цей термін

Медведєв: Я б хотів допрацювати спершу цей термін
pictures.reuters.com

Про це він заявив відповідаючи на відповідне питання, в інтерв'ю Бі-бі-сі напередодні свого візиту в Лондон на Саміт Великої двадцятки.  

"Я б хотів допрацювати спершу цей термін і подивитися, що буде. Такі плани про обрання на наступний термін має право робити тільки той чоловік, який вважає успішним своє перебування при владі", - сказав Медведєв.   

На питання про те, як розподіляється влада між ним і прем'єром Володимиром Путіном, Дмитро Медведєв відповів: "Я керую державою, я глава держави, і на цьому базується розподіл повноважень. Пан Путін є головою уряду, це дуже складна, велика робота. Але основні рішення від імені держави приймає президент, це очевидна річ".  

Також, в інтерв'ю Медведєв повідомив, що ситуація з екс-головою НК ЮКОС Михайлом Ходорковським може змінитися в залежності від вироку суду.

В інтерв'ю він нагадав, що зараз у справі Михайла Ходорковського проходить ще один судовий процес, але говорити про його результати поки що зарано. "Ми повинні дочекатися його результатів", - сказав Медведєв.   

"Якщо буде виправдувальний вирок - це одна ситуація, якщо буде обвинувальний вирок - це інша ситуація, але в будь-якому випадку це рішення суду, і в цьому сенсі ані президент, ані хтось інший не має права втручатися у цю ситуацію", - сказав він.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK