Королівський палац у Бельгії продадуть росіянам - газета і міністр розіграли громадян

Королівський палац у Бельгії продадуть росіянам - газета і міністр розіграли громадян
dhnet.be

Видання повідомляє на своєму сайті, що бельгійський король Альберт Другий нібито вирішив продати російському бізнесменові королівський палац, щоб допомогти уряду країни впоратися з бюджетними проблемами в період економічної кризи.

Першоквітнева угода оцінюється в 465 мільйонів євро. Королівський палац буде нібито перетворено в парк атракціонів. Якесь анонімне джерело нібито навіть повідомило газеті, що "роботи розпочнуться вже восени, а для публіки парк буде відкрито влітку 2012 року".

Газета навіть розкриває історію угоди. Бельгійський король "під великим секретом" провів переговори з саудівським шейхом Алі Жмех Махаром і американською компанією Prilfish company Ltd техаського мільярдера Кена Халларда, однак врешті-решт вибір припав на російського бізнесмена - якогось Сергія Лагговича.

У першоквітневому жарті взяв особисту участь бельгійський міністр фінансів Дідьє Рейндерс. На сайті газети було розміщено відео з інтерв'ю міністра, в якому той охоче, але з посмішкою підтверджує реальність угоди. Отримані кошти, за словами міністра, підуть на потреби Брюссельського регіону.

Газета також нібито взяла інтерв'ю у нового власника королівського палацу, який, щоправда, фігурує вже не під ім'ям Лагговича, а як Борис Соколов. За словами вигаданого російського мільярдера, він придбав королівський палац у центрі Брюсселя, виконуючи примху своєї десятирічної доньки.

Мабуть, бажаючи підрахувати, скільки бельгійців купляться на цей першоквітневий жарт, редакція помістила в кінці статті номер телефону, за яким усі охочі можуть зателефонувати і прокоментувати подію.

Нагадаємо, навесні минулого року в Бельгії відбулася акція з грошового заохоченню людей, які посміхаються на вулиці.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK