Поліція Лондона заарештувала 86 противників саміту G20

Поліція Лондона заарештувала 86 противників саміту G20
АР

Поліція затримувала протестувальників за підпали, грабунки, бійки, зберігання зброї та інші правопорушення, повідомляє AFP. Чотирьом з 86 заарештованих пред'явлено звинувачення у злочинах. Трьох чоловік звинуватили в носінні холодної зброї, а одного - в нападі.

Всього в акціях протесту проти саміту взяли участь приблизно чотири тисячі осіб.

У день відкриття саміту G20 в центрі Лондона працювали 4,7 тисячі поліцейських. Це наймасштабніша операція за всю історію британської поліції.

Нагадаємо, вчора поліція Лондона заарештувала 11 демонстрантів проти саміту. У трьох затриманих було вилучено холодну зброю, інших вісім затримали за чинення опору правоохоронцям.

Крім того, під час заворушень у Лондоні загинула одна людина. Чоловік, який брав участь в акції протесту, несподівано впав і втратив свідомість. Коли очевидці викликали службу порятунку, він ще дихав, однак до моменту приїзду медиків - помер.

Саміт G20 присвячений вирішенню проблем у глобальній економіці. Невдоволення учасників акцій протесту в Лондоні викликав, зокрема, той факт, що в умовах фінансової кризи влада витрачає багато грошей на проведення антикризового саміту.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK