У Росії знайшли мумію пенсіонера, яка пролежала у квартирі більше 13 років

У Росії знайшли мумію пенсіонера, яка пролежала у квартирі більше 13 років
Reuters

 Як повідомляє сьогодні СУ СКП РФ по Свердловській області, труп Олександра Хрящова 1947 року народження виявили співробітники газової служби в ході планової перевірки 6 березня 2009 року.

"На труп ознак насильницької смерті не виявлено. У квартирі виявлені старі газети, датовані листопадом 1996 року. Є всі підстави припускати, що труп чоловіка пролежав у квартирі близько 13 років", - розповіли співробітники правоохоронних органів.

У ході перевірки встановлено, що Хрящов мешкав у квартирі один, його родичі померли у 1996 році. Зі слів сусідів, останній раз господаря квартири бачили восени 1996 року, а пізніше ніяких ознак проживання в квартирі не чули, нікого не бачили, тому припускали, що господар кудись поїхав.

За час "відсутності" господаря квартири накопився борг за електрику та комунальні послуги. У 1999 році було відключено електрику, в 2005 році за рішенням суду, не володіє інформацією про стан Хрящова, пенсіонер був визнаний таким, що втратив право користування житловим приміщенням та знятий з реєстраційного обліку, повідомляють у слідчому управлінні.

Між тим, жодних дій щодо виселення неплатника зроблено не було, і про те, що з ним сталося, дізналися лише випадково. Причину смерті господаря квартири встановити не вдалося.

Нагадаємо, раніше про подібні випадки повідомляли московські правоохоронці - так, в березні на північному сході Москви була знайдена мумія жінки 1927 року народження, яка пролежала у квартирі близько п'яти років, а потім, в іншій квартирі, - мумія ровесниці свердловського боржника, яка вмерла за два роки до нього.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK