Бурджанадзе викликає Саакашвілі на теледебати

Бурджанадзе викликає Саакашвілі на теледебати
Reuters

Виступаючи сьогодні, 10 квітня, на мітингу опозиції, вона сказала: "Закликаю Саакашвілі до прямого діалогу. Якщо Саакашвілі справжній чоловік, сьогодні я готова виступити разом з ним у прямому ефірі ТБ і поговорити про те, які у свій час у мене були претензії до нього, і про те, що я попереджала його, що грузинський народ, хоч і терплячий, ніколи не дозволить приниження і того, щоб топтали його гідність".

Звертаючись до присутніх, вона заявила, що буде боротися за краще майбутнє Грузії до кінця. При цьому Бурджанадзе закликала бути єдиною опозицією і не висувати зараз один до одного претензії.

"На цьому етапі ми повинні бути єдині та повинні бути разом. Коли тоне корабель, потрібна єдність, а не претензії. Я разом з вами зроблю все для того, щоб ця країна стала схожа на країну", - заявила екс-спікер грузинського парламенту, додавши, що перебування поруч із Саакашвілі не є показником вірності країні.

Нагадаємо, у Грузії другий день триває акція протесту з вимогою відставки президента Саакашвілі. Він не прийняв ультиматуму опозиції і заявив, що залишиться на посту до кінця відведеного конституцією терміну. У результаті, опозиціонери оголосили про початок акції громадянської непокори.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK