Таїландська армія взяла під охорону стратегічні об'єкти

Таїландська армія взяла під охорону стратегічні об'єкти
АР

Повідомляється, що в центральному міжнародному аеропорту Бангкока введено третій рівень забезпечення безпеки за чотирибальною шкалою. Підрозділи таїландської армії охороняють основні залізничні вузли та електророзподільні підстанції, передає AFP.

Представник кабінету міністрів запевнив, що влада контролює ситуацію в Таїланді. За його словами, це "нормальна практика в умовах введення надзвичайного стану".

Як повідомлялося, 37 тисяч таїландських військовослужбовців за підтримки бронетехніки беруть участь у розгоні демонстрантів в центрі Бангкока.

У результаті зіткнень постраждало, щонайменше, 68 осіб, двоє з них перебувають у критичному стані. Постраждалі є як в армійських підрозділах, так і серед демонстрантів.

Прем'єр-міністр Таїланду Абхісіт Ветчачіва в понеділок, 13 квітня, виступив з телезверненням до учасників антиурядових виступів, в якому закликав їх піти з вулиць Бангкока.

Виступи прихильників одного з колишніх прем'єрів країни Таксіна Чінавата тривають уже кілька днів і спрямовані проти голови нинішнього кабінету Абхісіта Ветчачіви, якого учасники акції вважають нелегітимним.

Нагадаємо, 10 квітня протестуючі зірвали саміт АСЕАН в Паттайя, увірвалися в будинок, де засідали політики, в результаті чого останніх довелося евакуювати на гелікоптері.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK