Літак на Ямайці захопив божевільний місцевий житель

Літак на Ямайці захопив божевільний місцевий житель
АР

Про це повідомляє офіційна влада.

Також стало відомо, що він є громадянином Ямайки. Батько юнака уже висловив готовність брати участь у переговорах про звільнення заручників. Поки ж божевільний терорист вимагає летіти на Кубу.

Нагадаємо, інцидент стався у ямайському місті Монте-Бей. Злочинцеві вдалося пройти через систему безпеки аеропорту, використовуючи підроблене посвідчення, і проникнути в літак. Захоплення сталося перед тим, як літак почав готуватися до зльоту. За непідтвердженими даними, він кілька разів вистрелив у салоні літака і пограбував кількох пасажирів.

Пасажири розповіли журналістам, що злочинець змусив їх віддати йому всі готівкові гроші. Одна з колишніх заручниць висловила припущення, що житель Ямайки проник на борт літака, коли співробітники аеропорту завантажували багаж.

Зараз аеропорт Монте-Бей заблокований поліцією і спецслужбами. Молодий чоловік звільнив усіх пасажирів рейсу і залишив у заручниках лише п'ять осіб з екіпажу повітряного судна.

Злочинець вимагає, щоб літак вилетів на Кубу.

Як повідомляється,до місця події, щоб контролювати хід переговорів, на вертольоті прибули прем'єр-міністр Ямайки Брюс Голдінг та міністр національної безпеки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сьогодні, 20 квітня, озброєний чоловік захопив пасажирський літак в аеропорту міста Монте-Бей Sangster International Airpor.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK