Податкова Грузії оштрафувала Бурджанадзе майже на $ 1 млн

Податкова Грузії оштрафувала Бурджанадзе майже на $ 1 млн
lenta.ru

Як зазначає агентство Новини-Грузія, тепер у Бурджанадзе - лідера партії Демократичний рух - Єдина Грузія - є  кілька днів, щоб опротестувати рішення податківців, інакше за кожний прострочений день сума, що підлягає сплаті, буде збільшуватися на 0,07%.

За даними грузинської телекомпанії Руставі-2, 8 травня 2008 року Бурджанадзе придбала дачу в Цхнеті, заплативши за 31 тисячі 696 квадратних метрів землі і кілька будівель всього один ларі, хоча ринкова вартість зазначеного майна перевищує 12 мільйонів ларі.

Податківці також стверджують, що Бурджанадзе не подала податкову декларацію.

"У пані Бурджанадзе не зафіксовано жодного подання відповідної декларації, у відповідності з 217 статтею (Податкового кодексу), ні виплати належних бюджету суми. На пані Ніно нараховано 1 мільйон 526 тисяч ларі (близько 925 тис. доларів США), про що їй і вислано податкове вимогу ", - повідомив в ефірі телекомпанії представник податкової інспекції.

Сама Бурджанадзе заявила журналістам, що її "намагаються залякати і відірвати від опозиційної діяльності". За повідомленням Руставі-2, напередодні представник Ніно Бурджанадзе представила заповнену декларацію про доходи та майно в районний офіс податкової інспекції.

Нагадаємо, Бурджанадзе і інші лідери опозиції проводять з 9 квітня в Тбілісі масові акції протесту, вимагаючи відставки президента Грузії Михайла Саакашвілі.

 


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK