За добу в Чечні прогриміло три вибухи, відбулося дві перестрілки

За добу в Чечні прогриміло три вибухи, відбулося дві перестрілки
novayagazeta.ru

Як повідомляє агенство РІА Новини з посиланням на власні джерела в правоохоронних органах республіки, вдень в п'ятницю, 24 квітня, в Грозному, неподалік від стадіону імені Белімханова, за три години до матчу між дублюючими складами місцевого Терека і підмосковного Сатурна на пустирі в купі будівельного сміття відбулися два вибухи безоболонкових  пристроїв, при яких отримав поранення дільничний міліціонер.  

"Приблизно через півгодини на цьому ж місці під час інженерної розвідки військовослужбовцями військової комендатури № 25 Внутрішніх військ МВС Росії стався третій вибух радіокерованого пристрою, при якому отримали поранення військовий комендант міста і співробітник служби безпеки президента республіки. Постраждалі госпіталізовані", - повідомив співробітник міліції.

Інший інцидент трапився о 22.50 за московським часом (21:50 за київським часом) на околиці населеного пункту Согунти Ножай-Юртівського району. У лісі зав'язалася перестрілка між співробітниками міліції спільно з районним відділом ФСБ РФ і учасниками незаконних збройних формувань.  

"Постраждалих серед особового складу немає. Бойовики зникли", - зазначили джерела.

Пізніше, близько опівночі, на околиці населеного пункту Елістанжі Веденського району Чечні невідомі з автоматичної зброї обстріляли пункт тимчасової дислокації в/ч 5598 Внутрішніх військ МВС РФ, загинув військовослужбовець-контрактник.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK