ЗМІ: У Росії виявлено перший випадок підозри на свинячий грипп

ЗМІ: У Росії виявлено перший випадок підозри на свинячий грипп
www.tn.ua

Про це повідомляє інтернет-портал LIFE.ru з посиланням на власні джерела. 

Згідно з цими даними, 29-річна Олена Р. прилетіла зі столиці Мексики через Францію. Жінка ще в польоті поскаржилася на високу температуру і слабкість. 

Зі слів хворої, у неї ці симптоми спостерігаються вже кілька днів, - розповіли лікарі швидкої. 

 Як тільки про це стало відомо, звичайну бригаду, що їхала в аеропорт, замінили на спеціальну інфекційну. 

Про те, чи будуть перевіряти на наявність свинячого грипу людей, що летіли одним рейсом з Оленою, поки невідомо. Олену до приїзду спецбригади швидкої помістили в медпункт Шереметьєво-2. Оглянувши хвору, лікарі доставили її в першу інфекційну лікарню російської столиці. 

Між тим, джерело в управлінні Роспотребнагляд повідомив, що пасажирці поставлено попередній діагноз: гостре респіраторне захворювання, підстав для паніки немає, швидше за все, це звичайне ГРВІ , тому всіх інших пасажирів цього авіарейсу відпустили. 

"Госпіталізованій дівчині до ранку будуть зроблені всі аналізи, після цього можна буде зробити висновки про остаточний діагноз", - додали в Роспотребнагляд. 

Як повідомлялося, Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) в понеділок, 27 квітня, підвищила рівень загрози пандемії свинячого грипу з 3 до 4. 

За останніми даними, від свинячого грипу в Мексиці загинули 149 осіб, понад півтори тисячі госпіталізовано із симптомами хвороби. У США свинячим грипом заразилися 42 людини, в Канаді - шестеро. У Європі в понеділок був підтверджений випадок захворювання на свинячий грип у двох шотландців і одного жителя Іспанії.



Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK